Du har opnået fri fragt. Gratis fragt! Du er er 999 kr fra fri levering.

Teamet

Line Stilling Frandsen

Brand Manager

Simone Rothe

Office Manager

Mercedes Fie Rix-Møller

eCommerce Manager & Web Developer

Tilde Hummelgaard Hansen

Logistics Associate

Sofie Dvinge Hegelund

Maternity leave

Birgitte Dvinge Hegelund

Purchasing & Sales Manager (Owner)

Morten Dvinge Hegelund

Operations and Finance Manager (Owner)

Bob Hegelund

Senior Furnancial Advisor

Holger Rune

Junior Pawject Manager

Hovedkontor & Varehus i Kolding

Familievirksomhed

I hjertet af Montar i Kolding finder du ikke blot et kontormiljø, men en sand familie. Vores virksomhed er dybt forankret i værdier som fællesskab, samarbejde og dedikation til vores fælles mål.

Når du træder ind hos os, vil du straks mærke en varm atmosfære og det tætte bånd, der binder os sammen. Vi tror på, at vores medarbejdere er vores største aktiv, og det afspejles i den måde, vi arbejder sammen på.

Selvom vi er en familievirksomhed, betyder det ikke, at vi ikke stræber efter ekspertise og professionalisme. Tværtimod har vi en stærk arbejdsetik og et konstant ønske om at forbedre os. Alle medarbejdere bringer deres unikke kompetencer og perspektiver til bordet, hvilket skaber et dynamisk og innovativt miljø.

Hos Montar er vi ikke blot kolleger; vi er et hold der arbejder sammen for at opnå succes. Vi deler glæderne ved vores arbejde og støtter hinanden i udfordringerne. Denne sammenhængskraft og harmoni er drivkraften bag vores evne til konstant at levere kvalitetsprodukter og opfylde de høje standarder, som du forventer som rytter.

Vi tror på, at den familiære atmosfære er en nøglefaktor i vores succes og evnen til at levere produkter af højeste kvalitet.

Vores Motivation

When Function and Fashion unite

Vi ser hver detalje som en mulighed for at skabe noget smukt og funktionelt.

Når du rider i Montar, vil du mærke en følelse af selvtillid. Du føler dig ikke kun godt tilpas, men du ser også fantastisk ud. Det er den følelse af at være i harmoni med din passion og personlige stil, der gør dig (og Montar) unik.

Vores produkter er mere end blot sportsudstyr - de er et udtryk for din kærlighed til heste, din stil og din dedikation til kvalitet. Når du iklæder dig Montar, trækker du i noget, der er skabt med kærlighed og omhu, og det afspejler sig i hver bevægelse, du foretager.