Du har opnået fri fragt. Gratis fragt! Du er er 999 kr fra fri levering.

Montar Yati

Vores Montar Yati-stof er blevet udviklet over 12 år i tæt samarbejde mellem testryttere, dygtige leverandører og vores designteam for at imødekomme dine krav. Yati er din garanti for et af markedets mest komfortable og holdbare ridebukser.

Yati giver dig den perfekte kombination af fleksibilitet og fasthed. Et par Montar Yati-ridebukser giver dig fremragende støtte, samtidig med at du har frihed til at bevæge dig. Den glatte overflade af Yati-stoffet giver ridebukserne et smukt udseende, der afspejler materialets høje kvalitet. Derudover er farven på stoffet ekstra holdbar og holder dine ridebukser nye i meget længere tid.

Vores åndbare Yati-ridebukser giver en behagelig fornemmelse og optimal bevægelsesfrihed. Yati-stoffet er designet med fugttransporterende egenskaber for at holde din hud tør under træning. Yati-stoffet er både smuds- og vandafvisende, hvilket lader vandet "rulle" over stoffet i stedet for at blive absorberet.

Montar Softshell

Montar Softshell er specielt udviklet til den aktive rytter på de koldere dage. Vi har valgt Softshell til vores vinter ridebukser og overdele for at kombinere vores fashionable design med funktionelle egenskaber. Softshell er et kvalitetsmateriale, specielt udviklet til sportstøj med vindtætte og vandafvisende egenskaber. Alle Softshell ridebukser har teddyfleece indeni for maksimal komfort og varme.

Softshell er din garanti for ridebukser af høj kvalitet og funkitionelle jakker, når du har brug for noget varmere samtidig med, at du er aktiv. Du vil ikke tro, hvor blødt, fleksibelt og let vores Softshell er, før du prøver det.

Montar Tights

Vores ridetights er specielt udviklet til den meget aktive rytter. Vi har udviklet vores eget materiale for at give dig en højfunktionelt stof med perfekt form og støtte i et strålende look. Vores tights er af åndbart og stærkt stof, der er perfekt til den aktive og rytteren der ønsker at være komfortabel i sadlen. Vores tights har altid en utrolig stærk, støttende og bred talje.

MonTech

Specielt udviklet til vores Montar toppe. Vi har udviklet vores eget MonTech for at kombinere vores fashionable design med funktionelle egenskaber såsom åndbart 4-vejs stræk med god form og elastik. MonTech-toppe har en fantastisk pasform, da de har en god "bounce-back"-effekt, hvilket tillader toppene at strække sig og naturligt følge kroppens bevægelser uden at miste pasformen.

MonTech-materialet transporterer fugt og varme væk fra kroppen uden at køle. Det åndbare materiale holder huden helt tør og giver en behagelig fornemmelse. MonTech er lavet af den bedste kvalitet med alle nødvendige egenskaber, når du rider, eller knokler i stalden.

Imiteret Dun

Vi anvender Sustans™ fyld med DuPont™ Sarona® som foring i vores Dicte jakker for at holde dig varm uden brug af dyr. Sustans™ fyld er det første højteknologiske bio-baserede materiale.

DuPont™ Sorona® er et perfekt eksempel på det seneste inden for bioteknologi og fiberinnovation.

Sustans™ fyld med DuPont™ Sarona® har en fremragende evne til at holde på varmen, høj elasticitet og en følelse, der minder om naturlig dun, hvilket gør det praktisk og fleksibelt at anvende. God restitution og nem vedligeholdelse. Letvægtsmateriale, ekstremt blødt og meget varmt. Fyldet vil ikke klumpe sammen under vask.

Økologisk Læder

Vores læder gennemgår en garvningsproces, der bruger planteenzymer og ikke kemikalier magen til krom. Dette indebærer brug af olier og ekstrakter fra forskellige dele af planter, såsom bark, grene, rødder og frø. Disse plantekomponenter indeholder garvesyre, en syre, der fungerer som en fugtgiver under den vegetabilske garvningsproces. Metoden tillader op til 80% af syren at blive absorberet i læderet, hvilket resulterer i overskydende materiale som er helt nedbrydeligt. Vegetabilsk garvet læder er kendt for sin holdbarhed sammenlignet med kemisk garvet læder. Økologisk garvet læder har en lavere risiko for at forårsage hudirritation eller allergiske reaktioner.