Du har opnået fri fragt. Gratis fragt! Du er er 799 kr fra fri levering.

Nyhedsbrev Tilmeld og få 10% med koden "montar"

House of Montars løfte om en grønnere fremtid

House of Montars løfte om en grønnere fremtid

Kære læsere,


Jeg vil gerne tage et øjeblik af jeres tid for at dele noget, der er meget vigtigt - vores passion for heste og vores dedikation til en mere bæredygtig fremtid.


Som medejere af House of Montar kan jeg med garanti sige at det altid har været vores mål at skabe produkter, der ikke kun er praktiske, men også moderigtige. Vi mener, at funktionalitet og stil går hånd i hånd. Vores engagement i at forene praktisk brug med mode er drivkraften bag vores designs. Vi ønsker, at vores kunder ikke kun skal opleve bekvemmeligheden og nytten af vores produkter, men også føle sig selvsikre og stilfulde, når de bruger dem. Denne dedikation til både form og funktion er kernen i vores filosofi og fortsætter med at inspirere os i alt, hvad vi gør.


House of Montar er meget mere end bare endnu et firma, der designer produkter til ryttere; det er et brand, der værdsætter planetens velbefindende og tror på, at vi som familie skal arbejde sammen for at skabe forandringer. Derfor er vi stolte af vores initiativer for at minimere vores økologiske fodspor. Vi prioriterer affaldssortering som en integreret del af vores drift. Vi er forpligtet til at reducere, genbruge og genanvende for at minimere vores affald og bevare vores planet. Dertil, har vi investeret i solcelleinstallationer, der giver os mulighed for at producere grøn energi og reducere vores CO2-udledning. Dette er et skridt mod en mere bæredygtig fremtid, hvor vi gør vores bedste for at beskytte miljøet og bevare ressourcerne.


Endnu et vigtigt initiativ, vi har taget, er brugen af luft-til-vand-teknologi, som giver os adgang til en ren og grøn vandforsyning. Dette hjælper ikke kun med at reducere vores miljøpåvirkning, men gør os også mere selvforsynende og mindre afhængige af traditionelle vandressourcer.


For os handler bæredygtighed ikke kun om at tænke på fremtiden; det handler om at handle i nutiden. Det handler om at træffe beslutninger i vores daglige drift, der respekterer vores planet og alle de skabninger, der deler den med os.


Vi er begejstret for det arbejde, vi udfører hos House of Montar, og vi ser frem til at præsentere de talrige kollektioner, vi i øjeblikket er i gang med at designe. Derudover forbliver vi forpligtede til at fortsætte vores rejse mod en mere bæredygtig og miljøvenlig fremtid. Tak for jeres støtte og for at være en del af Montar-familien, der deler vores værdier.


Bedste hilsner,

Morten

Medejer af House of Montar

Kurv

Du har opnået fri fragt. Du er 799 kr fra at få gratis levering.