Du har opnået fri fragt. Gratis fragt! Du er er 999 kr fra fri levering.
Eventyr i Sydafrika

Eventyr i Sydafrika

At forfølge sin passion og realisering af en drøm, er noget som kun få mennesker får mulighed for. Men for Ann Sophia blev drømmen om at ride gennem de smukke landskaber i Afrika til virkelighed. I vores samtale med Ann Sophia, blev vi klogere på hendes dybe kærlighed til heste og den fantastiske rejse, der førte hende til det imponerende land Sydafrika.


Barndommens begyndelse i sadlen

Ann Sophia fortalte os, at hendes forhold til ridning allerede startede med hendes første skridt i en alder af 3-4 år. Hendes bedsteforældre fik en pony ved navn Buller, og det var på denne lille pony, at Ann Sophia red en tur for første gang. Siden da har heste altid været en vigtig del af hendes liv.


At udforske Danmark til hest 

De seneste fire år har Ann Sophia og hendes barndomsveninde, Anna, brugt tiden på at rejse rundt i Danmark. De lavede en aftale om at tage på et årligt hesteeventyr, hvor de udforskede steder som Als, Langeland og Thy National Park. Disse ture var fyldt med skønhed og eventyr, men der var en begivenhed, der ændrede alt.


En skæbnesvanger dag så Ann Sophia en video på Facebook, der dokumenterede en hestetur gennem de betagende landskaber i Afrika. Denne video tændte noget i hende, og hun vidste at hun og Anna var nødt til at gøre denne drøm til virkelighed. Begge var tæt på de 40 år, og det var nu eller aldrig. Hesteeventyret i Afrika repræsenterede ikke kun muligheden for at udforske en ny verden, men også et symbol på at fejre venskab og livet selv. Ann Sophia og Anna forlod Danmark og begav sig ud på en episk rejse gennem Afrikas vilde natur, hvor de red side om side i de smukke landskaber.

En dag på safari

En typisk dag under deres syv-dages eventyr i Sydafrika var langt fra en afslappende ferie. Ann Sophia delte, at dagene begyndte tidligt, med morgenmad kl. 7:30. Gruppen blev opdelt i hold og red sammen i cirka tre timer. Hestene var frie i reservatet, men vendte altid tilbage til hytten, til måltider og når de skulle ride. 


Frokosten gav en kort pause, og hvis de var tilbage i hytten, havde rytterne mulighed for at forkæle sig selv med en afslappende massage. Ellers kunne de tilbringe noget fritid ved poolen. Eftermiddags Sessionen med ridning startede kl. 15:00 og varede yderligere 3-4 timer. Denne tur førte dem ofte til forskellige områder inden for reservatet, hvor de oplevede betagende solnedgange, mens de nød drinks og snacks, hvilket markerede afslutningen på endnu en fantastisk dag på safari.

Et uforglemmeligt møde med dyrelivet

Da hun blev spurgt om den mest uforglemmelige oplevelse fra hendes tur, mindedes Ann Sophia et magisk møde. På den sidste dag af deres eventyr stod hendes gruppe ansigt til ansigt med en enlig giraf. Fire ryttere, inklusive Ann Sophia, havde den heldige lejlighed til at dele et specielt øjeblik med dette majestætiske væsen. I over fire minutter gik giraffen blandt dem og vævede yndefuldt gennem buskene, mens de fulgte, et minde der ville blive hos dem for evigt.

At svømme med heste

Desuden havde Ann Sophia og hendes ledsagere den heldige mulighed for at nyde en ekstraordinær naturoplevelse under deres ophold. De kunne svømme med deres heste i dybt vand. Oplevelsen tillod dem at føle hestene bevæge sig yndefuldt gennem vandet, hvilket tilføjer en helt ny dimension af magi til deres eventyr.


En rejse ud over forventningerne

Til sidst viste Ann Sophias eventyr i Sydafrika sig at være mindre risikabelt, end det måske havde virket. Det var en rejse, der fejrede Afrikas vilde skønhed og vigtigheden af at beskytte dets dyreliv. Hendes historie er en inspiration for dem, der ønsker at udforske anderledes og magisk natur. Ann Sophias oplevelser tjener som et vidnesbyrd om den spændende skønhed i det afrikanske landskab og vigtigheden af at beskytte dets bemærkelsesværdige beboere for kommende generationer.